Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
ОК
Soleo Ego Man Преглед отблизо

Soleo Ego Man

Нов продукт

Soleo Ego e силен бронз с тирозин. Всички знаем, че е по-трудно да се оцвети кожата на човека поради различията му. Този Бронз може лесно да го направи, благодарение на комбинирания специален компонент, който наистина работи върху кожата на човека. Може да се използва върху лицето или тялото. 

Повече детайли

323 Артикула

Наличен

23,33 лв

  • 15 ml.
  • 100 ml.

Всички цени са с включено ддс над 150 лв. доставката е безплатна!
Всички цени са с включено ддс над 150 лв.  доставката е безплатна!

Повече информация

Soleo Ego e силен бронз с тирозин. Всички знаем, че е по-трудно да се оцвети кожата на човека поради различията му. Този Бронз може лесно да го направи, благодарение на комбинирания специален компонент, който наистина работи върху кожата на човека. Може да се използва върху лицето или тялото. Тази формула за бързо абсорбиране гарантира крайния резултат от състава на бронзовия тирозин и естествения карамел.

Активни съставки:

Карамел – осигурява красив, естествен тен.Мед – поддържа синтезата на колаген и меланин, има стягащи, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Шафрено масло – перфектно подхранва и овлажнява, укрепва естествената защитна бариера на кожата, намалява отрицателните ефекти на свободните радикали. Колаген – укрепва и възстановява кожата, забавя процеса на стареене. Екстракт от бяла бреза – специална съставка, предназначена за кожата на мъжете, има отлични антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Аромат:

Изтънчен мъжки аромат.